En säsong med problem och lite tävlingar

Nu sitter jag i soffan och kollar friidrotts VM. Funderar lite på säsongen och inser att det varit stolpe ut ett bra tag nu. Först var det ryggen för 2 år sedan sedan blev det 3 månaders förkylning ifjol och nu en trasig fot, magsjuka och vurpor och brutna stavar.
Det som känns mest trist är att jag inte fått ut det jag har i kroppen. Mycket av det sitter i tekniken till följd av att jag fick åka annorlunda till följd av ryggsmärtor under ca 1 år. Sedan dess har det inte stämt. Men nu dagarna efter Vasaloppet tror jag nyckeln är hittad och det känns bättre än på flera år. Nu gäller det att få in det i ryggmärgen och kunna avsluta säsongen på ett bra sätt. Oavsett vad som sker i år så har jag tron på att jag kan kriga om förstaplatser och det som driver mig nu är att visa mig själv att det går. Hård träning, effektivitet och nytänkande är mina ledord.