Seger i Vålådalen

Efter en lite knackig inledning på säsongen tycker jag nu att kroppen börjar svara och framförallt börjar jag hitta tillbaka till en teknik som känns bra och är effektiv. Idag var det årets första riktiga långlopp då Vålådalen Ski Classics gick av stapeln i de jämtländska skogarna. Temperaturen var på 7 grader och detta gjorde snön lös och tung. Salomonskidorna fungerade super och Chabloz hade gjort ett bra jobb med vallning och struktur. 

Det blev till slut en spurt med mig Kardin och Brink på slutet och tyvärr knäckte Kardin staven 150 meter innan mål vilket gjorde att jag och Brink fick mäta våra gamla kroppar på ett kort upplopp. Jag satte spurten bra och lyckades knipa första platsen vilket var riktigt bra för självförtroendet. Nu väntar hårt startfält i Åre den 26:e på Åre Swix Open.